Reddit-käyttäjät höyrystävät tietoja PayPal Crypto ‘Lockout’ -kotelon yksityiskohdista

Reddit-käyttäjä on väittänyt, että heidät on „pysyvästi kielletty“ PayPal-alustalta „johtuen siitä, että salausvaluutan ostoja / myyntiä pidetään“ tavaramyynteinä „.

Redditorin luoman viestiketjun mukaan PayPal-asiakas väitti haluavansa muiden tietävän, mitä he kutsuivat „tietämättömyyden aiheuttamaksi väärinkäsitykseksi“, ja väitti, etteivät he ylittäneet mitään PayPalin tapahtumaraja-arvoja, vaan ostivat ja myivät “ 10000 USD: n arvoinen salaus koko viikon ajan nopeudella „alle 500 USD / tapahtuma“.

Redditor väitti, etteivät he voineet puhua asiasta asiakaspalvelun edustajalle ja kirjoitti,

„He todella ajattelevat, että tein tavaramyynnin arvoltaan niin paljon, siksi he pyysivät minulta ostokuitia kustakin näistä salausoperaatioista ikään kuin lähettäisin jotain.“

Samassa säikeessä jotkut käyttäjät ilmaisivat huolensa siitä, että Crypto Profit – joka on äskettäin saapunut salaussektorille Yhdysvalloissa – saattaa olla sopimaton joillekin salauksen kauppiaille.

Yksi kommentoija kirjoitti,

„Siksi en luota PayPaliin ja niiden keskitettyyn suunnitteluun. He imevät jo eBay-tapahtumia: Kuinka salaus tekee niistä erilainen heille? Voi jo nähdä ihmisten ostavan salausta ja saavan heiltä kiellon todella tyhmän paskan takia ja heidät potkaisi sinut ja pitämään salauksesi. „

Toinen arvioi, että PayPalin päätös jäädyttää tilejä 180 päiväksi, kun alusta havaitsee epätavallisen käyttäytymisen, „voi riittää estämään sinut muuttamasta elämää muuttavia summia härkäajon aikana“.

Ja toinen katsoi, että säännöt, joita rahoitusalan on noudatettava, eivät yksinkertaisesti koske PayPalin kaltaisia alustoja,

„Ihmisten on lakattava ajattelemasta, että heillä on pankkimaisia vaihtoehtoja PayPalin kanssa, he ovat yksityisiä yksiköitä ja noudattavat vain omia ehtojaan.“

Kuten on raportoitu, käyttäjät omistavat PayPalista ostamansa salauksen, mutta heille ei toimiteta yksityistä avainta. Lisäksi tällä hetkellä käyttäjät voivat pitää tilillään vain PayPalista ostamiaan salaustietoja. Sitä ei voida siirtää muille tileille PayPalissa tai sen ulkopuolella. Lisäksi salausta ei tällä hetkellä voida käyttää tapana maksaa tai lähettää rahaa PayPalilla.

Cryptonews.com on ottanut yhteyttä PayPaliin pyytääkseen kommentteja ja päivittää tämän artikkelin, jos vastausta on tulossa.